Etusivu

Ohjelma

Esittely- ja myyntipisteet

Myyntipisteet

 • Basaarin myyntipöydät (1.krs), la 10-17.30 ja su 10-16
  - Back Street on monipuolinen vaihtoehtomuodin myyjä - vaatteita, asusteita, koruja...
  - AniPopGam myy monenlaisia anime- ja mangaoheistuotteita, kuten pehmoja, julisteita ja cosplay-tavaraa.
  - Urumi tarjoaa monipuolisesti kaikenlaisia anime- ja mangatuotteita.
  - Manga Cafen valikoimassa on sekä oheistuotteita että japanilaisia herkkuja.
  - Amai Dolls myy pääasiassa Pullip-nukkeja.
  - Mika Metsätähti myy naamioita, koruja, kaulapantoja ja kaikkenlaista muuta.

 • Kikuconin kirppis, la 12-17.30 ja su 10-14
  Mangaa, pehmoja, figuja, kirjoja... kirppiksellä voi tehdä kaikenlaisia Japani-aiheisia löytöjä. Kirppikseltä ostamista ajatellen kannattaa varata sopivasti käteistä, korttimaksuja emme valitettavasti voi kirppiksellä vastaanottaa. Hinnat ovat tasaeuroissa, ja kirppiksen myyjä arvostaa tasarahaa.

 • Hanami-kahvila, 2. kerros: la 11-17 ja su 11-15.30
  Kahvilassa on tarjolla kevyesti kirsikankukka­tunnelmaa, hieman maid-röyhelöitä, erilaisia japanilaisia teelaatuja sekä edullista pikkunaposteltavaa ja juotavaa. Varaathan kahvila­ostoksiin käteistä, kiitos. Etukäteen tilatut sushiannokset lunastetaan annettuina aikoina Hanami-kahvilasta (käteisellä), ja sieltä varataan myös pöytätilaa sushia tilanneille.
  Haku meido-henkisiksi kahvilatyöntekijöiksi on nyt auki! Asuiksi sopivat maid-pukujen lisäksi mm. kimono tai yukata!
  Hakulomake

Tilaa sushia suoraan Kikuconiin!

Kikucon tekee yhteistyötä Sushigalleria Len’sin kanssa: coniin on mahdollista tilata sushia suoraan paikanpäälle toimitettuna. Tapahtumaa varten on laadittu kaksi houkuttelevaa erikoissettiä. Ennakkotilaus on sulkeutunut, mutta tapahtumassa on vielä (rajallinen) mahdollisuus sushia tilata: tarkemmat tiedot

Esittelypisteet

 • Seurapisteitä, basaarisali (1.krs) la 10-17.30 ja su 10-16
  Toimintaansa esittelevät Turun taidoseura, Turun Anime- ja Manga­seura Senpai, Kendoseura Rendaino sekä Aikido Dojo Turku.

 • Taidekuja, sali (2.krs), la 10-17.30 ja su 10-16
  Taidekujan pöydistä on esittely omassa listassaan.

 • Kirjasto, sali (2.krs), la klo 12-16 ja su 11-15
  Turun kaupunginkirjasto tuo coniin Japani-aiheista kirjallisuuttaan, jota voi myös lainata kotiin, jos mukana on sopiva kirjastokortti.

 • Pelihuoneet, 2.krs, la 10-17.30 ja su 10-16
  - Rytmipelejä: Erilaisia japanilaisia rytmi- ja tanssipelejä.
  - Nintendo-pelejä: Academic Nintendo Club tarjoaa pelailtavaksi Nintendo-pelejä.
  - Pokemon : Turun Pokemonliigan pisteessä pelaillaan niin Pokemon-korteilla kuin DS-peleilläkin. Voit tulla kysymään kaikesta Pokemoniin liittyvästä ja vaikka kokeilla korttipeliä samalla.
  - Beyblade: Tule pelaamaan Beyblade-hyrrillä Beyblade Suomi -yhteisön pitämässä pisteessä! Beyblade-hyrrät pohjautuvat samannimiseen animeen ja mangaan. Pisteeltä löydät erilaisia areenoita ja hyrriä joilla voit taistella ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa. Voit myös tulla keskustelemaan hyrristä ja sarjasta. Pisteellä pidetään myös huikea turnaus, johon voit osallistua omilla hyr­rillä ja tarvikkeilla.
  - Salin pelipisteet: Salissa voit kokeilla huvin vuoksi joitain matsurihenkisiä aktiviteetteja, kuten omikuji-ennustusta tai paperishurikenin heittoa, sekä tutustua japanilaiseen go-lautapeliin.