Etusivu

Ohjelma

Taide- ja piirustuskilpailut

Kikuconissa on sekä taidekisa, johon tuodaan työt valmiina, että piirustuskisa, johon kilpailutyöt luodaan tapahtumassa. Koska harrastajia on kaikenikäisiä, tarjotaan tällä kertaa sekä taide- että piirustuskisassa kaksi eri sarjaa: avoin sarja on nimensä mukaisesti avoin kaikille, mutta nuorimmat harrastajat voivat halutessaan osallistua erilliseen alle 10-vuotiaiden sarjaan.
Kisat palkitaan erikseen, ja voittajat valitaan yleisöäänestyksellä. Tapahtuma on ikärajaton, joten töiden tulee olla sopivia kaikenikäisten nähtäväksi. Palkituista töistä julkaistaan kuvat sekä kilpailija etunimi tai nimimerkki tapahtuman nettisivuilla.

Taidekisa

Tähän kisaan on ennakkoilmoittautuminen, joka on auki 8.2.-30.4.2014.
Taidekisan ilmoittautumislomake

Kukin kilpailija voi osallistua yhdellä itse tekemällään työllä, jonka maksimikoko on A4-kokoinen paperi. Kilpailun aiheena on matsuri, japanilainen juhla. Tekniikka on vapaa, esimerkiksi piirustus tai vesivärityö, ja se tehdään ennakkoon ja tuodaan tapahtumaan valmiina. Työn taakse tulee kirjoittaa oma etunimi (tai nimimerkki jos sellaista käyttää kisassa). Työn etupuolella ei saa olla tekijän nimeä tai nimimerkkiä näkyvissä.

Työ on tuotava tapahtuman infoon lauantaina 17.5. klo 12 mennessä, jotta se voidaan laittaa esille yleisöäänestystä varten. Voittajat julkistetaan ja palkitaan tapahtuman päättäjäisissä sunnuntaina.
Jos annetut ajat työn tuomisesta ovat ongelmallisia, kysy heti ilmoittautumisen yhteydessä olisiko muunlainen järjestely mahdollinen.

Piirustuskisa

Tähän kisaan on ilmoittautuminen tapahtumassa lauantaina 17.5.2014 klo 10–13.
Kukin kilpailija voi osallistua yhdellä itse piirtämällään työllä, joka tehdään tapahtumassa sieltä saatavalle leimatulle ja numeroidulle tavalliselle A4-kokoiselle paperille. Piirustusvälineet kilpailijat tuovat itse. Kilpailun aihe julkistetaan vasta tapahtumassa.

Kukin kilpailija saa ilmoittautuessaan paperin, jolle kilpailutyö piirretään. Valmis työ on tuotava tapahtuman infoon lauantaina klo 14 mennessä, jotta se voidaan laittaa esille yleisöäänestystä varten. Voittajat julkistetaan ja palkitaan tapahtuman päättäjäisissä sunnuntaina.