Etusivu

Ohjelma

Myynti-ja esittelypisteet

Kikuconin kirppiksen ohjeet

Kirppiksellä asiointi

Kirppikseltä ostamista ajatellen kannattaa varata sopivasti käteistä, korttimaksuja emme valitettavasti voi kirppiksellä vastaanottaa. Hinnat ovat tasaeuroissa, ja kirppiksen myyjä arvostaa tasarahaa.

Kirppiksellä myyminen

Yleistä

Kirppikselle ilmoittaudutaan etukäteen. Kerro ilmoittautuessasi, minkä tyyppisiä tavaroita olet tuomassa ja kuinka paljon, niin osamme varata sopivasti tilaa.
Kirppiksen lomake. Ilmoittautuminen auki 4.5. asti.

Kirppis on käytettyjen tavaroiden myyntipaikka, ja sinne sopivat niin luetut mangapokkarit, figut kuin cosplay-asusteetkin kaikenlainen Japani-harrastukseen liittyvä varmasti kiinnostaa conin kävijöitä. Uusia tuotteita ei kirppispöydässä kuitenkaan voi myydä, eikä myöskään omia käsitöitä, niille conissa on erikseen (pien)myynti- sekä taidepöytiä. Kirppikselle ei saa tuoda myyntiin tavaraa, joka ei ole sopivaa kaikenikäisten katsottavaksi.

Myyntituotteiden merkitseminen

Laita hintalappuun
  • Myyjänumero Saat myyjänumerosi kun vastaamme kirppis-ilmoittautumiseesi.
  • Hinta Käytä vain tasaeuroja! Pikkutavaraa voi koota euron seteiksi vaikka läpinäkyviin muovipusseihin.
  • Tuotekuvaus Mikä tavara on kyseessä ja esimerkiksi väri/koko tms. niin, ettei synny sekaannuksia esim. irronneista hintalapuista.
Kiinnitä hintalaput huolella, lappujen pitää pysyä paikallaan asiakkaiden hypistellessä tavaroita.

Tuo myös mukanasi tavaraluettelo, jossa ovat yllämainitut tiedot kaikista tuotteistasi.

Tavaroiden tuominen ja noutaminen

Kirppistavarat tuodaan paikalle lauantaina klo 12 mennessä ja ne ovat noudettavissa sunnuntaina klo 14.30 alkaen. Jos annetut ajat eivät sovi, kannattaa heti kertoa siitä ja koittaa sopia jotain muuta. Huomaa, ettei tavaroita välttämättä ole mahdollista hakea pois kesken kaiken hätätapauksessa toki pyrimme auttamaan tässäkin.