Etusivu

Ohjelma

Käytännön asioita

Tule mukaan!
Yhdistykset ja muut harrastajat

Yritykset

Työvoimaksi tai ohjelmanpitäjäksi

Työntekijät ja ohjelman pitäjät

Tapahtuma ei voi toteutua ilman tekijöitä, ja siinä sinä voit auttaa!

Erilaisia työtehtäviä ovat mm. infon, narikan ja myyntipöydän hoitaminen, tilojen järjestyksestä ja siisteydestä huolehtiminen ja erilaisten pajojen pitäminen. Tapahtumaan voi myös tarjoutua pitämään ohjelmaa - sillä varmistat, että siellä on juuri sinua kiinnostavaa ja mielenkiintoista ohjelmaa.

Vapaaehtoistyöntekijäksi ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä tämän lomakkeen.

Työntekijät saavat imaisen sisäänpääsyn tapahtumaan - kuten kaikki muutkin. Työvoimana olet oikeutettu nauttimaan taukohuoneen antimista (tuoli, pöytä, mikro, kahvia, teetä, seuraa...). Työntekijät saavat halutessaan myös työtodistuksen aherruksestaan. (Se kannattaa pyytää jo etukäteen.)

Ohjelman tarjoaminen tapahtumaan käy laittamalla sähköpostia tapahtuman sähköpostiosoitteeseen kikucon ät animeunioni piste org. Laita otsikkoon Kikucon ohjelma ja kerro viestissä ohjelmastasi. Hyödyllisiä tietoja ovat mm. ohjelman nimi ja kuvaus (sisältö, kesto ym), ohjelmanpitäjien tiedot, sekä mitä ohjelma onnistuakseen vaatii meiltä (tilat, laitteet ym). Varsinkin matsuri-teemaan liittyvä ohjelma on tervetullutta, mutta toki muutakin mahtuu mukaan. Tapahtuman taukotila on myös ohjelmanpitäjien käytössä.

Kirsikankukkacon toteutetaan vapaaehtoisvoimin, joten palkkaa tai palkkioita ei valitettavasti voida maksaa. Erikseen sovittaessa ja tapahtuman taloudellisen tilanteen salliessa on jotain kulukorvauksia mahdollista saada.