Etusivu

Ohjelma

Käytännön asioita

Tule mukaan!
Yhdistykset ja muut harrastajat

Yritykset

Työvoimaksi tai ohjelmanpitäjäksi

Käytännön asioita

Yleistä

Kirsikankukkacon on yleisölle avoin, pääsymaksuton ja ikärajaton tapahtuma. Toivotamme tervetulleeksi kaikki japanilaisesta kulttuurista ja sen harrastamisesta kiinnostuneet. Tapahtumassa on ohjelmanumeroiden lisäksi paljon mielenkiintoista nähtävää, sillä monet kävijöistä pukeutuvat cosplay-asuihin. Tapahtuman ikärajattomuus kannattaa kuitenkin ottaa huomioon con-vierailua ja -varustusta suunnitellessa, sillä vaikka kohderyhmä on nuoret, paikalla on toki kaikenikäisiä, myös lapsia. Lisäksi väkeä voi olla paljonkin, jolloin kulkutilat voivat ajoittain olla ahtaita. Yleisesti ottaen tällaisissa tapahtumissa kävijät käyttäytyvät eikä järjestyshäiriöitä juurikaan satu. Terveellä järjellä pääseekin pitkälle, mutta myös tapahtuman sääntöihin on hyvä tutustua etukäteen.

Jos jokin mietityttää, täältä voi lukea joitain Kikuconiin liittyviä kysymyksiä vastauksineen.

Tapahtumapaikka ja -aika

Kirsikankukkacon V järjestetään la-su 17.-18.5.2014 Turussa, Turun klassillisella lukiolla, joka on ihan keskustan tuntumassa, osoitteessa Eskelinkatu 4. Tapahtuma on auki lauantaina klo 10-19 ja sunnuntaina klo 10-17.

Karttalinkki Turun seudun karttapalvelun sivuille

Majoittuminen

Tapahtumakoululla ei valitettavasti ole mahdollista yöpyä, vaan sieltä on illalla poistuttava ohjelman päättyessä.
Hostellilaiva Borella on Kikuconin kävijöille edullinen majoitustarjous: tarkemmat tiedot täällä (pdf)
Kävelyetäisyyden päässä tapahtumapaikasta on muitakin hotelleja, ja hieman edullisemmin voi yöpyä retkeilymajassa tai Omenahotellissa.


Tapahtuman tekijöistä

Itse tapahtumapäivinä conissa työskentelevät jopa kymmenet vapaaehtoiset, mutta näin etukäteen järjestämässä on vain kourallinen väkeä. Tapahtumaa on tekemässä Kikucon-tiimi, jonka ydinjäsenet Kaarina ja Susanna Leppälahden tavoitat joka sivun alalaidassa kuvana näkyvästä sähköpostiosoitteesta, eli kikucon ät animeunioni piste org. Siihen osoitteeseen kannattaa suunnata mm. tapahtumaan liittyvät tiedustelut sekä mainostila- ja myyntipöytävaraukset.
Tapahtuman julisteen on tehnyt Anna Stenman.