Etusivu

Ohjelma

Käytännön asioita

Tule mukaan!
Yhdistykset ja muut harrastajat

Yritykset

Työvoimaksi tai ohjelmanpitäjäksi

Harrastusten esitteleminen

Kirsikankukkaconin yhtenä tavoitteena on esitellä tapahtuman yleisölle japanilaisen kulttuurin harrastamismahdollisuuksia Suomessa. Tätä tarkoitusta varten tarjoamme aiheeseen liittyville seuroille, yhdistyksille ja tapahtumille erilaisia mahdollisuuksia näkyä ja esittäytyä tapahtumassa. Lisäksi tarjolla on pienmyyntipaikkoja esim. seuroille, pienyrityksille ja yksityisille.

Varaukset ja tiedustelut tapahtuman sähköpostiosoitteeseen kikucon (ät) animeunioni (piste) org. Laita otsikkoon sana Kikucon sekä yksilöi asiasi (esim. "Kikucon: Seura x pöytävaraus").

Esittely- tai taidepöytä
Yhdistys tai seura, jonka toiminta liittyy japanilaiseen kulttuuriin, voi varata maksutta käyttöönsä pienen esittelypöydän tapahtumasta. Esittelypöydän yhteydessä voi myydä esim. seuran rintanappia tai julkaisua.

Oman taiteen ja käsitöiden esittelyä ja pienimuotoista myyntiä varten voi varata ilmaiseksi pienen taidepöydän.
Taidepöydän varauslomake
Taidekujalta löytyvät jo nämä pisteet

Jos myytävää on enemmän tai jos tarkoitus on muuten pääasiassa myydä tuotteita eikä esitellä harrastusta/taidetta, on tapahtumasta mahdollista varata pienmyyntipöytä - niiden hinnasta ja koosta sovitaan tapauskohtaisesti.

Toiminnan esittely
Mikäli yhdistyksestä joku on valmis tulemaan esittelemään yhdistystä ja sen toimintaa, sijoitamme mielellämme esittelyn tapahtuman ohjelmaan. Esittely voi olla seurasta riippuen vaikkapa lyhyt puhe-esitelmä tai työpaja, näytös tai muunlainen demo.
Esittelyn tyylistä, tila- ja laitevaatimuksista yms. kannattaa olla yhteydessä meihin jo hyvissä ajoin.

Esitteet esille
Mikäli yhdistykseltä ei pääse edustajaa paikalle, voimme sovittaessa laittaa yhdistyksen esitteitä tapahtumaan esille, jos niitä meille toimitetaan. Jaettavaksi tarkoitetut esitelaput laitetaan tapahtumaan esille kävijöiden otettavaksi, tai voimme laittaa julisteen tapahtumapaikan seinälle.

Tapahtuma tutuksi
Kirsikankukkaconia saa mielellään mainostaa seurojen jäsenille ja mahdollisuuksien mukaan muutenkin esim. muilla paikkakunnilla. Meiltä saa tarvittaessa myös lisämateriaalia, esimerkiksi tapahtumaidean ym. tiivistelmän tiedostomuodossa. Myös tapahtuman mainoksista, julisteista ym. voidaan keskustella, jos seuralla on mahdollisuus sellaisia laittaa esille.